ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Verizon LTE teases Android hardvera za 6. siječnja na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Obavijest o tome kako mi je rekao "hardver", a ne "mobitela?" U svjetlu te divlje Motorola zadirkivač , vidjeli smo samo i činjenica da znamo Verizon i Moto se radi prilično tijesno na Android tablete , to je sasvim moguće da telefon neće biti samo stavke o Verizon's etiketa kad počne povlačenjem pokriva od svojih prvi potrošač-orijentiran LTE prijenosnika u HZZ- u par tjedana. Činjenica da će biti novi LTE hardver uvesti iz Verizon na CES-u nije ništa novo - oni 'je rekao koliko, a za sada - ali izričito spominje Android je utješno potvrda da smo vjerojatno ćete vidjeti HTC Mecha , koji neimenovane LG , a možda i tableta ili dva na ruci, za razliku od MetroPCS 'neobične strategije za uzimanje dumbphone put . 'Bout vrijeme EVO 4G i 4G Epic morali gledati leđa, zar ne?

Verizon LTE teases Android hardvera za 6. siječnja na CES-u prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20. prosinac 2010 13:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor @ VerizonWireless (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar