ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Da, to je žena sa psom u Baby Björn bacanje prototip Nokias

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Dakle ovdje je kako priča ide: zaposlenika na Nokia objekti u Oulu i Tampere, Finska, bili su hranjen gore sa pregovorima se održava između njihovih predstavnika i tvrtki više od planiranog otpuštanja , i odlučio učiniti nešto o tome. Ali stvarno, zašto štrajk ili organizirati rally kad možete jednostavno družiti, koristiti nekoliko prototip uređaja za gađanje, i dobili vaše Cavalier King Charles španijel malo svježeg zraka u isto vrijeme? Ako se to prati dovoljno dugo, te djelatnici mogu imati drugi karijere kao natjecanje na razini telefon tossers . Hit do izvora link za video pune - ali biti upozoren, ako volite Nokias, možda ćete pronaći grafičku, nasilan, i nepoželjan.

[Hvala, Juuso H.]

Da, to je žena sa psom u Baby Björn bacanje prototip Nokias prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 15:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ilta-Sanomat | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar