ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Dva Kinects udružiti snage kako bi 3D TelePresence, omogućiti virtualno svjetlo sablja bitke (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/two-kinects-join-forces-to-make-3d-telepresence-enable-virtual/:
UC Davis Oliver Kreylos je odgovoran za dva od naših najupečatljivijih Kinect hack još. On je bio jedan od prvih koji su dobili odgovarajuće 3D video iz stvar, nakon što se po uparivanje do dvije kamere , jedna popuniti praznine druge. Možda ste mislili da je samo igranje okolo, ali ne i - oh ne. Tu je metodu za ludilo i njegovu skriveni motiv je otkrio: 3D TelePresence. To je ono što on radi na sve zajedno i on je ranu verziju operativnog, koristite izlaz iz dva Kinects u udaljenom uredu za grede 3D prikaz drugu osobu na svoj zaslon, koji mu se kretati oko (i preko) pomoću Wiimote . U međuvremenu, gledatelj može vidjeti poziciju Olivera u realnom vremenu, virtualna kamera plutajuæi okolo i omogućujući im da održavaju kontakt očima, unatoč joj zapravo ne gleda na kameru ili fizički. To je demonstracija je ugrađen nakon pauze uz malo maštovite follow-up u kojem Kreylos se bavi prilično ... dugotrajnu lightsaber borbi protiv sila zla.

Nastaviti čitanje Dva Kinects udružiti snage kako bi 3D TelePresence, omogućuju virtualno svjetlo sablja bitke (video)

Dva Kinects udružiti snage kako bi 3D TelePresence, omogućiti virtualno svjetlo sablja bitke (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 10:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor okreylos (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar