ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Google PowerMeter dolazi na Blue Line Inovacije 'PowerCost Monitor

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/google-powermeter-comes-to-blue-line-innovations-powercost-moni/:
Očuvanju energije nije samo dobro za okoliš, to je također dobra za obiteljski proračun. Biti svjestan svoje energetske potrošnje može vam pomoći smanjiti troškove za čak 5 do 15 posto, prema nekim procjenama. Jedan proizvod koji može pomoći sa stvarnom moći praćenje vremenu vašeg navikama potrošnje je Power Trošak Monitor, uređaj smo dobili da provedete kvalitetno vrijeme s preko ljeta nakon što je Blue Line Inovacije šutirali off partnerstvo s Microsoftom HOHM . Partnerstva Očekuje se da će proširiti danas kad BLI najavljuje podrška za Google natječu PowerMeter web monitoring rješenje. Kao takav, vlasnici $ 249ish PowerCost Monitor WiFi Edition kit će imati još jedan način za mjerenje njihove ugljika trag od računala ili smartphone - i to je dobra stvar.

Google PowerMeter dolazi na Blue Line Inovacije 'PowerCost Monitor prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 03:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar