ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Xerox pokazuje off Smart pregled dokumenata stol, površinu koja sifts kroz milijardama dokumenata (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/xerox-shows-off-smart-document-review-table-a-surface-that-sift/:
Xerox pokazuje off Smart pregled dokumenata stol, površinu koja sifts kroz milijardama dokumenata (video)
Vi imate puno dokumenata koje ste stekli tijekom godina, stotine ili tisuće u neki znak kako bi zahvaljujući mape i sitnica. Sada, zamislite uzimajući izlaz iz stotine ili tisuće drugih, a sve s vlastitim idejama o organizaciji, i pronalaženje samo one stranice relevantni za određene teme. To je ono što pravni suradnici moraju učiniti u slučajevima gdje glavni korporacija je pod istragom, a mi smo mišljenja da je glavni ciljno tržište za Xerox 'pametnog dokumenta pregled. To je stol prototip zaslon osjetljiv na dodir koji omogućava korisnicima zajednički za filtriranje dokumentima, počevši od indeksiranje div bazen, a zatim omogućuje stvaranje "magneti", koji sadrže ključne riječi ili drugih heuristike i dinamički izvući utakmice, sve to zahvaljujući animacije koje izgledaju samo malo manje sofisticiran nego su oni vidjeli u Hackers. Rezultati pretraživanja onda može biti bačena na palac voziti. Prototip stol datira ranije ove godine, ali je sada Xerox što ih dostupan kao dio pilot programa isključivo za trendy odvjetničkih ureda s uniseks kupaonicama.

[Hvala, Pradeep ]

Nastaviti čitanje Xerox pokazuje off Smart pregled dokumenata stol, površinu koja sifts kroz milijardama dokumenata (video)

Xerox pokazuje off Smart pregled dokumenata stol, površinu koja sifts kroz milijardama dokumenata (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 10:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink VentureBeat | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar