ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Novatel je USB551L LTE modem za Verizon u divljini, ne Mac podršku out of the box

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Koliko posvećena LTE -sposoban USB modemi ne Verizon treba? Najmanje tri, naizgled, jer smo upravo poslali snimke Novatel predstojeće USB551L da izgleda možda TAD glossier i gladak nego Pantech i LG modeli koji su mu prethodili . Teško je reći iz spec. lista ovdje, ali izgleda da ima najmanje šanse je to LTE samo bez CDMA / EV-DO usporavanje jer nema eksplicitno spominjanje, vjerojatno s obzirom koliko je mala Verizon's LTE trag je za sada , ali nikad ne znate. Još važnije, tu je eksplicitno spomenuti Mac podršku, nešto prijevoznika trenutne mogućnosti nedostatak. Nije riječ o puštanje datum ili terenu, ali mi zamisliti to neće biti dugo da bi ovi pseudo jedinice - koje možete vidjeti u galeriji ispod - su plutajuće oko.

Novatel je USB551L LTE modem za Verizon u divljini, ne Mac podršku out of the box prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 17:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar