ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Alienware M17x laptop, rekao je da se pate od vlasti vezanih uz GPU pitanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/alienware-m17x-laptop-said-to-be-suffering-from-power-related-gp/:
Pa, to izgleda kao barem neke Alienware M17x laptop vlasnici jednostavno ne mogu uhvatiti break. Dok su prethodne tzv DPC latencije pitanje očito je konačno riješen, broj korisnika sada su izvještavanje još jedno pitanje koje je samo postalo vidljivo nakon što je ranije problem je fiksna. Kako se ispostavlja, simptomi su slični mucanje uzrokovane DPC latencije pitanje (otuda zabune), ali novi problemi se krivi na snagu pitanja - naime, da GPU je crtež više snage nego laptop može pružiti. Što je još gore, je da izgleda poput onih s najvišim-end konfiguracije su najvjerojatnije doživjeti problem, kao što su učinkovito si maxing i već maxed-out sustavu. Za njegov dio, Dell navodno je popravio problem u posljednje revizije laptop, ali korisnici na forumima Notebook Review izvijestili su da tvrtka nije točno željan da jednostavno jelo iz zamjene za svakoga utjecati (koji izgleda kao da se samo surefire "popraviti" na raspolaganju).

[Hvala, Adam]

Alienware M17x laptop, rekao je da se pate od vlasti vezanih uz GPU pitanja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 05:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Notebook Review | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar