ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

NEC teases dual-screen Cloud Communicator Android tableta, obećava još na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/nec-teases-dual-screen-cloud-communicator-android-tablet-promis/:
Vjerovali ili ne, posada na Engadget HQ će se pakiranje i zaputio se u HZZ-2011 dva tjedna od danas, i to izgleda kao da je dosta prikrivenih proizvode iz NEC će biti stvaranje istog izleta. Tvrtka upravo je objavio da je njegov single-screen Cloud Communicator tableta će se na zaslonu, ali osim toga, dual-screen inačica će se što je strašno tvrd za bivšu dobiti nikakvu pozornost god. Sada, dual-screen uređaje nisu baš novi, ali Android tableta s par 7-inčni LCD je definitivno više nego poticanje kno's obrazovanje-istomišljenika megabook i dva lica e-čitateljima da swarmed CES 2010. Pojedinosti o hardveru su malo daleko i tebi, s NEC samo otkriva da su obje ploče će biti osjetljiv na dodir-omogućen, WiFi, 3G i Bluetooth modula će biti pečeni i da stylus će biti uključena za dobru mjeru. Također, u potpunosti će podržavati korištenje različitih programa za svaki LCD, koje - ako se pravilno izvodi - može rastopiti našim licima u pustinjskom pijesku u nastavku. Nažalost, naša ispitujući za slike nas je dobio nigdje, ali mi smo sigurni da vidite više na sljedećeg mjeseca ekstravaganca. Hang zbijeno.

Nastaviti čitanje NEC teases dual-screen Cloud Communicator Android tableta, obećava još na CES

NEC teases dual-screen Cloud Communicator Android tableta, obećava još na CES-u prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar