ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Znanstvenici pokušavaju predvidjeti širenje gripe, dati ZigBee radio na 700 učenika srednjih škola

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/scientists-attempt-to-predict-flu-spread-give-zigbee-radios-to/:
Ovo je Crossbow TelosB bežičnim daljinskim platformu, i to važan posao za znanost u siječnju prošle godine - to prati blizina interakcije među 788 studenata i osoblja u jednoj SAD-u srednjoj školi kako bi pratili virtualni gripe. Nakon prikupljanja više od 762.000 kihanje-dostojan anegdote među modul-toting nastavnika i teens, istraživači Stanford vodio 788.000 simulacije crtati put virus može potrajati i metode škola može pokušati držati u redu. Nažalost, znanstvenici nisu uspjeli doći do bilo kojeg jednostavan odgovor, kao i virtualni cijepljenje se činilo da rade jednako dobro (ili loše), bez obzira tko je dobio drogu, ali to samo ako bi zapravo mogao pratiti pojedinci u stvarnom životu tako jednostavno kao što U studiji, prevencija bi bilo puno lakše. Ali tko će zvono mačka, kad je toliko manje političkim da jonizovati ?

Znanstvenici pokušavaju predvidjeti širenje gripe, dati ZigBee radio na 700 učenika srednjih škola prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 08:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Medgadget | izvor Sveučilište Stanford | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar