ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Inhabitat tjedan u Green: olovka-tip generatora, Nissan Leaf, kao i najvećih svjetskih vjetroturbina

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/inhabitats-week-in-green-pencil-tip-generators-the-nissan-lea/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan smo vidjeli obnovljivih izvora energije uzeti svijet kao oluja Španjolska najavio planove za izgradnju najveće svjetske vjetroturbine i tim inženjera su valovi s planovima za podvodne turbine po uzoru na kita peraje . Također smo vidjeli Boeing sjati svjetlo na planove za proizvodnju novih pasmina iznimno učinkovitih solarnih panela koji su pogodna za prostor, dok su istraživači u Japanu razvio moćan novi kinetičke generator koji je kao malen kao olovka savjet .

Inovativna eko prijevoza također pokupila tempom kao Kina valjanog out planira proizvesti prvi goriva ćelija powered svjetla željeznički vlak i najveći svjetski solarni brod je napravio svoj uspješni prvo putovanje preko Atlantika . Mi također pozdravio Nissan Leaf kao što je osvojio prvo mjesto kao Europski automobil godine i bili smo wowed je Mercedes 'nove generacije koncept automobila , koji bi jednog dana biti uzgojeno u laboratoriju.

Mi također showcased nekoliko novih načina da tehnologija stoji da žice našim životima - počevši s elektroničkim pametne novčanik da rubnici potrošnje stezanje zatvoriti kao školjka . Mi smo također gledali na Harvard's planove za prijenosno računalo powered by bioplina i bili smo impresionirani Nike's next-gen dizajn alata za proizvodnju ekološki efikasan odjeće . Konačno smo završili tjedan s dvije uzbudljive napretke u tabletama tech - Indija je testiranje solarni I-Slate tableta usmjerena na djecu u potrebi i podloga izbacila prekrasna drvena ipad slučaju da ide svjetlo na zemlju .

Inhabitat tjedan u Green: olovka-tip generatora, Nissan Leaf, kao i najvećih svjetskih vjetroturbina prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 02:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar