ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

ASUS E600 WP7 smartphone prestaje po FCC, vjerojatno predodređen za AT & T

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/asus-e600-wp7-smartphone-stops-by-the-fcc-possibly-destined-for/:
ASUS E600 WP7 ploča zaustavlja koje FCC određuje na način da AT & T trgovinama
ASUS je definitivno jedan od ranih igrača kako bi dobili sve uzbuđeni o Windows 7 Telefon , ali kao OS puštanje dođe i ode sve što smo bili s lijeve strane je nekoliko blurrycam metak i malo video od četiri-inčni ploča iz tvrtke. Sada imamo još neke manje od laskava slika, ali ovi dolaze iz vrlo solidan izvor: FCC . Zanimljivo ovo podnošenje datira iz travnja, a uključivanje Garmin Asus branding na AC adapter je još jedan pokazatelj da je ovaj telefon dolazi iz ranijih vremena . Mi smo sluha glasina u ovom trenutku da se ovaj telefon može zapravo nikada ne vidite malo release, da je to sada samo test krevet za buduće modele, ali ako to ne pop-up na malo vjerojatno će biti smještena u AT & T trgovinama. Ako svi želimo dosta teško, možda se konačno naći svoj put.

ASUS E600 WP7 smartphone prestaje po FCC, vjerojatno predodređen za AT & T prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinac 2010 07:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser.com | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar