ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Vizio i OnLive razmišlja pretplata-based video usluge za sljedeću godinu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/vizio-and-onlive-mulling-subscription-based-video-services-for-n/:
Kao da nismo već znali da je video na zahtjev bilo vruće novu kartu, Wall Street Journal je izvještavanje danas da par više tvrtki su spremni da bace svoje kape u ring. OnLive, igre laktaš oblak , je potvrdio svoju namjeru da ponudi se pretplata-based movie streaming uslugu u nekom trenutku iduće godine, dok HDTV dobavljaču Vizio je također, kako se gleda na svoje mogućnosti. Ono što čini ove nove dečki intrigantna (osim činjenice da Vizio prodaje puno TV-a u SAD-u) je opći osjećaj među medijskim tvrtkama koje Netflix je sve neugodno velika i treba biti raznolik daleko od. Pa, što god se dogodi, niti mi niti sadržaj distributeri trebaju biti strapped za izbor VOD dolaze 2011. Hit izvor link za više ekspanzivan pogled na trenutnu situaciju.

Vizio i OnLive razmišlja pretplata-based video usluge za sljedeću godinu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 04:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar