ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

LimeWire online trgovine nestaje, LimeWire servis za razmjenu datoteka vojnici na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/limewire-the-online-store-fades-away-limewire-the-file-sharing/:
Nalog naloga Vapnena voda za onemogućavanje 'sve funkcionalnosti,' tvrtka obvezuje zadržati operativne ... nekako
U što će bez sumnje biti održan gore kao svijetli primjer ironije u mjesecima i godinama koje dolaze, čini se RIAA je uspjela u zatvaranje LimeWire ... ali samo pravni dio. LimeWire Store, koji legitimno prodaju glazbe online, navodno će se zatvoriti 31. prosinca, a samo mjesto navodi da to neće biti uzimanje novih kupaca od sada. Gdje, oh gdje će ljudi dobiti njihov digitalni melodije umjesto toga? Neki bi mogli ići desno natrag u njima filching pomoću LimeWire's peer-to-peer aplikacija, koja nije zapravo bio izgnječen by nalog . Da, skitnica izdali LimeWire Pirate izdanje prošlog mjeseca, verzija originalne Gnutella P2P klijenta sa svim nadimati svuče se i premija funkcionalnost uključen, koja očito prima tako dobrodošao prijem u file-sharing zajednica koja Lime Grupe osjetio potrebu da pitanje prestati-i-odustajanje onima koji distribuira softver. Yo ho, yo ho ...

LimeWire online trgovine nestaje, LimeWire servis za razmjenu datoteka vojnici na prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinca 2010 21:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor All Things D , LimeWire Store | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar