ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

NYU prof drži kameru na stražnjem dijelu glave, baš kao što je obećao (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/nyu-prof-sticks-camera-on-the-back-of-his-head-just-as-promised/:
Sjeti se kad vaši roditelji ti je rekao da su oči u stražnjem dijelu glave, i dio vas želio vjerovati? Pa, NYU profesor i umjetnik Wafaa Bilal je nedavno da je učinio , iako to nije tako trajno kao što bih htio - to je izmjenjivi dealie, zalijepljena na titan ploča ugrađuju u stražnjem dijelu lubanje. Rezultat lifecast dobiva Zasvirasmo u đačka na njegovu stranu, koja će se koristiti u svojoj umjetnosti projekt sam treći na Mathaf arapski Muzeju moderne umjetnosti 30. prosinca ... ali trebali biste biti u mogućnosti da biste dobili doušnik zavirite na slike na njegovoj web stranici u samo malo više od tjedan dana. Nije riječ o tome da li će on također priključiti cijeli kit za neke slatke LCD naočale . Krivovjerje 'nadajući. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje NYU prof drži kameru na stražnjem dijelu glave, baš kao što je obećao (video)

NYU prof drži kameru na stražnjem dijelu glave, baš kao što je obećao (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daily Mail | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar