ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

EPFL's fly-nadahnut 3D kamera snima sveprisutnost u treću dimenziju (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/epfls-fly-inspired-3d-camera-takes-omnipresence-to-the-third-di/:
Samo u slučaju da ste bili zabrinuti da 3D revolucija još nije preuzeo znanstvena područja istraživanja, EPFL je ovdje da vas uvjeriti da je sve dobro. Istraživači sa par EPFL laboratorija nedavno izumio fly-nadahnut kupole fotoaparat koji ne samo učitava s kamerama na snag pogleda iz (gotovo) svih kuteva, ali i opremljen izlaz algoritam koji konstruira bona fide 3D slike. Trickeration leži u hardverske platforme, koji izračunava dubina na svaku kameru sliku i onda rekonstruira 3D vizualnih temelji na tome kako daleko su stvari uistinu. To je daleko više sofisticiran pristup od onog koji se koristi stereoskopski 3D TV na postojećim, kao i dubina bi (teoretski) promjena kao svoj kut gledanja promijenio. Tu je izvanredan patentne prijave na pristup, a ako je svijet u cjelini reze na, mogli bismo vidjeti ovo što se koristi za "video nadzor, izradu filma, te stvaranje podloge za video igre." Između ostalog , naravno. Pokazne vid vas očekuje tek nakon prekida.

Nastaviti čitanje EPFL's fly-nadahnut 3D kamera snima sveprisutnost u treću dimenziju (video)

EPFL's fly-nadahnut 3D kamera snima sveprisutnost u treću dimenziju (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 09:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget njemački | izvor Physorg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar