ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

IOS 4,2 rekao je da se blokira ipad Camera Kit od podrške nekih USB uređaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Čini se da ljudi u nadi za Appleov Connection Kit kamere riješiti sve njihove USB vezane ipad problema jednostavno ne mogu uhvatiti break. Prvi kit je gotovo nemoguće naći , a sada smo viđenje pobio izvješća korisnika rekavši da IOS 4,2 je napravio USB dio kamere kit gotovo beskorisno za mnoge USB uređaje koji su prethodno podržani. Kao što je 9-5 Mac izvješća, problem čini se svode se na količinu energije koja može biti emitirane iz ipad 30-pinski konektor - to nekad bilo 100mA, ali IOS 4,2 čini se da je cut da dolje samo 20mA, vjerojatno u pokušaju očuvati baterija život. Veliki problem, naravno, je da sve od USB klavijature do mikrofona, pa čak i neke kamere ne rade, a nema puno za korisnike lijevo učiniti, osim da se nadam da Apple vraća podršku u budućnosti ažurirati. Slobodno podijelite svoje priče o jao u komentarima, ili pustiti nas znati ako imate problema s ipad kamere kit.

IOS 4,2 rekao je da se blokira ipad Camera Kit od podrške nekih USB uređaja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TiPb | izvor 9 do 5 Mac | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar