ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Softver tipkovnice pops gore u webOS 2,0, sanja telefona Palm škriljevac cvjetati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/software-keyboard-pops-up-in-webos-2-0-dreams-of-a-palm-slate-p/:
Tipkovnica softver svibanj zvuk anatema Palm, sa svojom bogatom poviješću prekrasan QWERTY tipkovnica, ali morali ste osjetiti da dolazi, što sa divljim potrošača usvajanje škriljevca uređaja i, znaš, gospodarstvo ovih dana. Pa, nakon kratka povijest savjeta u webOS 2,0 's kod i dužu povijest od hack , full-na Palm-razvijen softver tipkovnica je pronađen u brodarstvu webOS 2.0 uređaje. Potrebno je malo hack i ponovno pokretanje, a izgleda da je lud, kao i, oh, a vi morate koristiti fizičku tipkovnicu za unos Opt + Sym + K naredbu koja otvara virtualne tipke. Ipak, nijedan od tih nedostataka su će nas zaustaviti skiciranje iz gladak, vitak škriljevca telefone u našim dnevnicima, prevođenja da understated elegancije od pred 2 u ekran dominiraju oblik faktor s našim neobuzdanog maštu, ostavljajući Pre je tijesan tipkovnice u prošlosti kao što smo sprint u slavnu budućnost materijalne webOS 2,0 udjela na tržištu, a možda i navojem e-mail app ili nešto. Nažalost, mi smo učinili. Check out video tipkovnica u akciji, dok smo obrišite sline popusta na našu brada.

Nastaviti čitanje Software tipkovnica pops gore u webOS 2,0, sanja škriljevca telefona Palm cvjetati

Softver tipkovnice pops gore u webOS 2,0, sanja škriljevca telefona Palm procvat prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral.net | izvor webOS Unutarnji (cvrkut) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar