ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Apple Mac jela App Store smjernice, nada se da ćete kod preko praznika

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/apple-dishes-mac-app-store-guidelines-hopes-youll-code-over-th/:
Teško je reći je li Apple MAC App Store će zapravo biti pokretanje tjedan dana od danas, ali to je prilično očito da čekati smanjuje. Tijekom vikenda, sekte czars u Cupertinu ažuriraju tvrtke Nova i najave stranicu za razvojne programere, s tri note posebno ukazuje na pojašnjenja o nadnesen App Store za OS X. Naravno, Apple je jasno uspostavljena korištenja zahtjev datotečni sustav u kako bi se "promoviraju više dosljedno korisničko iskustvo." Ovo je jedna diktira da Mac apps pisati datoteke na "odgovarajuće lokacije," oslobađajući krajnjim korisnicima iz izgubiti trenutke života gaze po zagubljen hijerarhije. Suprotno ponašanje dopušteno Mobile App Store, Apple je ne dopusti podnošenje demo, suđenja ili beta za Mac App Store, umjesto poticanja coders ugostiti one vrste datoteka na svojim stranicama unaprijed. Konačno, Apple je dopuštajući devs da kreirate vlastite prilagođene kontrole, pod uvjetom da je element ili ponašanje "podržava Appleov načela dizajna sučelja." Hit izvor za potpuni popis zapovijedi, i biti sigurni da se 'em k srcu - da je dobio, odmetnici tvrdokorni?

Apple Mac jela App Store smjernice, nada se da ćete kod preko praznika prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 10:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PC World | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar