ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Sprint Nextel je ukidanje iDEN mreže, odabire dobavljače za $ 5b projekt nadogradnje mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Izgleda kao Motorola I1 Android set (ne na slici gore) će stajati kao najvišim kraju Nextel telefon ikad - Sprint upravo objavila da je ukidanje identificirati mrežu negdje u 2013, jer počinje nova četiri do pet milijarde dolara poboljšanje projekta mreže pod nazivom "Mreža Vision". Mi smo očekuje ovo za neko vrijeme - Sprint / Nextel spajanja je opsjedati pretplatnik gubitaka i glasine o raspada za godina sada - ali ovo je prvi put da smo stečen datum. Sprint's rolling out usluge Pritisni za razgovor na vlastitu mrežu za potporu svojih 10,6 milijuna klijenata Nextel, ali mi nemamo raspored za koje još. Sprint je također najavljuje dobavljača Network Vizija: Alcatel-Lucent, Samsung, a Ericsson će svaki nositi regiju i biti zadužen za širenje i utvrđivanje Sprint's 3G mreže postojećih 1900MHz pri kupnji 800MHz, 1900MHz i 2.5GHz spektar za buduću uporabu. Zanimljivo, Sprint definitivno zaštite svojih WiMAX klađenja malo - to može nadograditi svoj novi gear LTE s swapanju u osnovnom pojasu kartice i izdavanje softver krpa, što svakako daje neke tvrtke 4G fleksibilnost trebalo Clearwire ne povući stvari zajedno . Mi ćemo vidjeti što se događa - underdog's stvaranje neke poteze.

Sprint Nextel je ukidanje iDEN mreže, odabire dobavljače za $ 5b nadogradnju projekt mreže prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 13:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor USA Today , Fierce Wireless | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar