ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

NFC programu certificiranja najavio samo u vrijeme za android 2,3 Gingerbread lansiranje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/nfc-certification-program-announced-just-in-time-for-android-2-3/:
Nazovite to slučajnost, ako želite, ali 7. prosinca konferenciji za novinare da pokrenu NFC Foruma novih certifikata Forum vjerojatno ima nešto za napraviti sa NFC čitanje / pisanje podrška ugrađena u Google-ov novi android 2,3 "Gingerbread". OS koji bi mogli biti službeno predstavljen već danas prema bezobrazan blog post Pojam Ink koja uključuje ovaj metak:
"6. prosinca je još jedan veliki dan za Android. 6. prosinca je još jedan veliki dan za Android, a saznat ćete kako brzo pojam tinta može raditi. (Eden je izuzetno kompatibilan s 2.3)."
Podsjetimo kako Gung-Ho Eric Schmidt je bio na temu Near Field Communication dok ga koristite pokazujući još uvijek nenajavljeni Nexus S s ugrađenim NFC čip na Web 2.0 Summitu. To je put natrag na 16. studenog, kada Schmidt obećao Gingerbread puštanje "u poput sljedećih nekoliko tjedana." Prema NFC Forum, uređaj mora biti ovjeren kako bi se prikaza službeni "N-Mark" (na slici) - simbol za NFC koji govori ste bili na dodir kako bi se pokrenuli NFC usluga na uređaju. Dakle, Google ... sve što biste željeli objaviti prije nego što utorak?

Nastaviti čitanje NFC programu certificiranja najavio samo u vrijeme za android 2,3 Gingerbread lansiranje

NFC programu certificiranja najavio samo u vrijeme za android 2,3 Gingerbread lansirati prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 03:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pojam tinte | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar