ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Federalni Wi-Net zakona predlaže femtocell i WiFi Hotspot u svakoj zgradi federalnih

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/federal-wi-net-bill-proposes-a-femtocell-and-wifi-hotspot-in-eve/:
Evo jedan od načina da popraviti spektra škripanje : postavljanje bežične bazne stanice i WiFi vrućih mjesta u svakoj od 9.000 zgrada trenutno u vlasništvu i upravljani od strane američkog General Services Administration. Ta ideja, uz prijedlog da se takva postrojenja biti obvezna u svim budućim federalne strukture, je bio stavljen pred američkom Senatu u petak. To je tvrdio da je instalacija femtocells na tim mjestima će poboljšati prijem u zatvorenom prostoru, olakšaj opterećenja mreže u prometnim područjima, te proširiti dostupnost za više ruralnim lokacijama. Sveprisutan WiFi routera, s druge strane, teško zahtijevati od bilo opravdanja s onu stranu "zdrav razum", ali morate biti svjesni da je Savezna Wi-Net Zakon također traži 15 milijuna dolara budžeta za obavljanje preinakama i budućih instalira.

Federalni Wi-Net zakona predlaže femtocell i WiFi Hotspot u svakoj zgradi federalnih prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinac 2010 01:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Hillicon Valley | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar