ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Usporiti app usporava svoje pjesme sve dok vam usporiti vaš automobil (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/slow-down-app-slows-down-your-tunes-until-you-slow-down-your-car/:
Usporiti app usporava svoje pjesme sve dok vam usporiti vaš automobil (video)
Prebrze vožnje je jednostavan za napraviti, i htjeli mi to ili ne što je netko u automobil koji prigovaralo o tome zapravo može pomoći. Što učiniti ako je tvoja majka je nedostupan? Check out usporiti u App Store . To je proizvod od belgijske organizacije OVK, roditelji djece poginulih u prometnim nesrećama, a to je vrlo jednostavna ideja: ako vozite prebrzo da usporava vaše glazbu, kao što su pokazali u nastavku. Cross limit i vaše udara ritam dobiti prođite kroz melasa, ali vratite se u pravnim brzinu i Joanna Newsom je lilting uspone zaustaviti sondiranje kao zombi je poguban lamentacije. Nismo posve sigurni je li app radi izvan svog zavičaja u ovom trenutku, te s obzirom koliko nepouzdani navedeno ograničenja brzine u navigacijski softver imaju tendenciju da se nismo sigurni da to želite. Ali, ako imate loše navike ne možete kick, ovaj besplatni app samo može pomoći.

Nastaviti čitanje Usporiti app usporava svoje pjesme sve dok vam usporiti vaš automobil (video)

Usporiti app usporava svoje pjesme sve dok vam usporiti vaš automobil (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 09:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Killer startups | izvor Usporavanje OVK | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar