ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Comcast internet dolje u Srednji zapad, DNS poslužitelji kriviti opet

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/comcast-internet-down-in-the-midwest-dns-servers-to-blame-again/:
Deja vu sve iznova ? Nije baš - ovaj put to je Minnesoti, Michiganu, Illinoisu i Indiani i osjećaj boli nema comcast internet, prema jato od tipstera i niz službenih ComcastCares tweets. Kao i prije, popravak je prilično jednostavan, uz pretpostavku da znate kako se ručno prebaciti vaš DNS - samo pokažite vaše računalo je u javnom vlasništvu naziv poslužitelja (kao što je Google-u 8.8.8.8 i 8.8.4.4, ali ima dosta drugih) i stvari koje treba re-rute sebe u sekundi stan. Prijatelji ne dopustite prijatelji idu bez veze, pa ako znate nekoga tko je vjerojatno utjecati, ali neće saznati što nije u redu sve dok ne bude prekasno, zašto ne pucati njih tekstualnu poruku ili nešto za podijeliti popraviti?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Comcast internet dolje u Srednji zapad, DNS poslužitelji kriviti opet prvobitno pojavio na Engadget na ned, 5. prosinca 2010 22:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ ComcastCares (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar