ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Looxcie izlasci IOS-kompatibilan lifecasting kamera, prvi kupci dobiti boot

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/looxcie-outs-ios-compatible-lifecasting-camera-early-adopters-g/:
Razmišljajući o grabbing Looxcie je izvanredan Bluetooth-based Borg-cam kao $ 200 čarapa Stuffer ove godine? Držite na kovitlati, i provjerite da li ste plaćati za jedno koje je zapravo igra lijepo sa svoj trag omiljeni smartphone. Vidite, tvrtka je morala napraviti izmjene hardvera ovaj tjedan na izvornu Looxcie kako bi se u skladu s IOS uređajima, i dok to kompletan sada, da ćete želite kupiti novi Looxcie LX1 ako vaš giftee posjeduje iPhone, ipad ili iPod Touch. Inače, vi ćete biti kupovina uređaja koji Android-ekskluzivna za vrlo istu cijenu. Imaš Android telefon za početak? Očekujemo kipljenje gnjev Looxcie rane usvojitelje uskoro će vam priuštiti neke duboko popuste na inferiornom sada izvornika. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Looxcie izlasci IOS-kompatibilan lifecasting kamera, prvi kupci dobiti boot

Looxcie izlasci IOS-kompatibilan lifecasting kamera, prvi kupci dobiti boot prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 03:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar