ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Micron embeds ispravljanje pogrešaka u flash memorijskih čipova, naziva ga ClearNAND

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/05/micron-embeds-error-correction-in-flash-memory-chips-calls-it-c/:
Solid State skladištenje je fantastičan stvari, izdržljiv i munja-brz, ali to je dobio svoj fer udio quirks - bita ne uspije, stranica napuniti, i stanice pogoršava tijekom vremena. Tipično, teret je na debeo kontroler da se brine o vašem disku i pobrinite se da traje dugo, a dobro (što je razlog zašto brand imena poput SandForce može učiniti ili break SSD), ali to izgleda kao Micron namjerava uzurpirati neke od da odgovornost sa svojim novim ClearNAND čips. Jednostavno rečeno, svaki modul ClearNAND memorije ima izgrađen-in 24-bitni stroj za ispravljanje pogrešaka, tako da tvoj voziti je kontroler domaćin ne mora na ramenu da se opterećenje, a može se fokusirati na dobre stvari - uzimajući vaše podatke dostavljene na brzinama koje bi uništiti tradicionalne tvrde diskove. Micron kaže novi čipovi su trenutno dostupne u 25nm veličinama . Želite više tehničkih rundown? Hit do naše više pokrivenost link čuti što bi to moglo značiti za pogreškama podložnog budućnost medija. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Micron embeds ispravljanje pogrešaka u flash memorijskih čipova, naziva ga ClearNAND

Micron embeds ispravljanje pogrešaka u flash memorijskih čipova, naziva ga ClearNAND prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. prosinac 2010 18:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor Mikron | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar