ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Get Your Startup poremetiti Battlefield aplikacija u sada

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-QZyUKosAwY/:

Vrijeme je da da bi TechCrunch ometalo povratak kući u San Franciscu . Primamo prijave za startups pokrenuti na poremetiti Startup Battlefield do ponoći. Prijave za pokretanje Battlefield može podnijeti ovdje.

Li pokretanja što je potrebno da se sljedeći Getaround , Qwiki , ili Soluto i to učiniti kroz šibu suci tvrde glavnu nagradu od 50.000 dolara, "poremetiti Cup" i priznanja od gužve? Ako mislite da je tako, provjerite da li primijeniti .

Poremetiti je premijerno pokretanje pokrenuti natjecanje gdje najperspektivnijih osnivača i poduzetnika otimati za lansiranje svoje tvrtke na tehnologiji najveće pozornici ispred All-Star sudaca. Mi ćemo imati neke od najutjecajnijih inovatora, anđeli, a BO sudeći pred publikom od 2.000 ulagača, tehnolozi, a zatim pritisnite.

Prijave će biti otvorene do ponoći PT, večeras.. Prijave su pregledani na valjanje osnovi, pa vas molimo da se u tvoje sada. Video će biti potrebna kao dio procesa prijave. Nećemo prihvatiti nikakvu video duže od 5 minuta i ne smije prelaziti 50 MB. U video biti sigurni da nam pokaže proizvod, njegovo ključne značajke, a ono što ga čini različitim. Ako je odabrano, možemo koristiti segmentima podnosi videa tijekom pokretanja Battlefield natjecanja na poremetiti SF. Kandidati se također očekuje da priložite datoteku s do 5 power point slajdova sažetak i jačanja primjene. Ne brinite, svi podnesci su povjerljivi.

Kako bi se natjecati u Startup bojištu, prednost će se dati potajno startupima da će pokretanje po prvi put za javnost, a zatim pritisnite na poremetiti SF. Svi startupima mora biti živjeti za manje od tri mjeseca u trenutku podnošenja zahtjeva. Natjecanje će se održati u San Franciscu, ali tvrtke iz cijelog svijeta su dobrodošli da unesete a mi visoko potaknuti ih da to učine. Tvrtke koje su već predstavljeni na drugim javnim lansiranje izjednačava nisu prihvatljivi.

Budite sigurni da pročitate kroz sve pravila i zaviriti u finalista iz New Yorka prije slanja .

Poremetiti SF će biti na 12-14 rujna, prethodi naše ogromno popularan Hackathon na 10.-11. rujna.

Veliki hvala svim našim sponzorima koji su TechCrunch poremetiti NYC moguće:

KAYWEB Angels : New York temelji anđela investicijska grupa sa twist, pružanje usluga za razvoj i mentorstva na web i mobilne startupima u zamjenu za kapital.
Watchitoo : suradnja platformu koja može biti ugrađen na bilo kojem mjestu.
iSpeech : programeri daje slobodan pristup za ljudsko priznanje kvalitete govora i teksta u govor.
Ambrozije : daje vanjske ljudske resurse, obračun plaća i naknada rješenja.
Mashery : API alate za upravljanje i strateške usluge pomažu tvrtkama povezati s kupcima i partnerima.
CreditLoan : pruža financijsku članke, informacije grafike, kalkulatore i online aplikacija za loše kreditne osobni zajmovi potrošače upoznavanje, kreditne kartice i dug konsolidacija usluga.
3Scale Mreže : API za upravljanje

Nema komentara:

Objavi komentar