ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

BigCommerce podiže 15 milijuna dolara koji će vam pomoći Maloprodaja upravljanje e-commerce

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mvD5vu3Iaes/:

BigCommerce , tvrtka koja pruža e-commerce softver za on-line trgovaca i trgovaca, podigao 15 milijuna dolara u seriji financiranja iz Opće Catalyst partnera.

Pokrenut u 2009, BigCommerce pruža sveobuhvatan SaaS za maloprodaju i trgovci za upravljanje e-commerce on-line. BigCommerce pomaže malim poduzećima moći ništa i sve što je vezano za online storefront od pretraživanja na zalihe na online plaćanja za marketing i SEO. A cijena za softver je pristupačan za male poduzetnike s osnovnim planovima s početkom u 25 $ mjesečno.

Značajke uključuju multi-kanalni trgovine, automatizirani e-mail marketing, nadzor inventara, online storefront, i još mnogo toga. Tvrtka, koja ima 20.000 klijenata i dobit, također je pokrenula zahtjev za trgovce na popis inventara na Facebooku.

Tvrtka ima 200 milijuna dolara u ukupnom prometu putem svojih SaaS i dodavanje 1.000 klijenata mjesečno. Nova sredstva će se koristiti za proširenje tvrtke broja zaposlenika u Sydneyu i Austinu, Texas poslovanja, prodaju i marketinške inicijative i još mnogo toga.



Nema komentara:

Objavi komentar