ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Wireless njuškanje WASP neradnik zna želite dodatne jalapenos, bez narezane rajčice

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/wireless-snooping-wasp-drone-knows-you-want-extra-jalapenos-no/:
Ovaj zastrašujući izum je ručni rad od nekoliko amaterskih DEFCON-tipovi koji uračuna da bilo koji self-poštujući špijun avion bi trebao biti u mogućnosti utjeloviti mobitel kule. I to je upravo ono što Wireless Antena nadzor platforma ne - to trikove AT & T i T-Mobile slušalica u povezivanju s njom, onda ponovno usmjerava dolazne pozive putem VoIP, tako da ne pada, dok je istovremeno snimanje svih razgovora na 32 GB na brodu skladištenja. On također može nositi malo WiFi njuškanje na stranu, zahvaljujući Linux-based sjeckanje alat i 340 milijuna riječ rječnika za nagađanje lozinke. Štoviše, WASP očito postiže sve to bez razbijanje jedne FCC propisa. Dakle, eh, to je u redu onda. Oh yeah, i ne želimo bilo da je punjena kore gluposti, čujete?

Wireless njuškanje WASP neradnik zna želite dodatne jalapenos, ne narezane rajčice prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 05:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Digitalni Trendovi | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar