ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Best Buy pokreće Insignia TV prijemnicima sa DVR-manje TiVo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/best-buy-launches-insignia-connected-tvs-with-dvr-less-tivo/:
Pravo na rasporedu , Best Buy je objavila da je dobro i spremni za brod dva Insignije-branded povezan televizori s TiVo je UI - minus cijelu DVR stvar, to je. Dva seta 1080p, dostupan u 32 - i 42-inčni okusa, su slijetanje mjeseci nakon što je trgovac rekao da je buddying s TiVo posuditi svoje korisničko sučelje - i samo to, nema naznaka tih će se igrati lijepo sa Premiere DVR i svoje multiroom streaming na pokretanje - za pretraživanje sadržaja i samo uzimajući gore i trčanje lako. Kao što očekujete, ljudi uvida tih skupova mogu gledati filmove s Netflix, CinemaNow, i YouTube, kao i stream Pandora i Napster. Zaokruživanje se popis aplikacije su Facebook, Twitter, Photobucket, i Chumby , s više doći, Best Buy nam govori. Osim jednostavan pristup sadržaju, priča ovdje je da je UI igra lijepo sa postojećim kabelom kutije, što je instalacija jednostavna, čak i ako osoba koja ima daljinski ne dogodi da imaju poduži serijski broj na ruku. Potražite 32-inčni broj za $ 499, s 42-incher dobavljanje 699 dolara. Nađi puni za odnose s javnošću, a neki B-roll video nakon pauze, uz površno znanje iz ruke na snimke onoga što bi trebao biti sve-previše-poznato sučelje.

Nastaviti čitanje Best Buy pokreće Insignia TV prijemnicima sa DVR-manje TiVo

Best Buy pokreće Insignia TV prijemnicima sa DVR-manje TiVo prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar