ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

PlayStation Vita se u listopadu, kaže blockbuster Velika Britanija letak

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/playstation-vita-out-in-october-says-blockbuster-uk-flyer/:
PlayStation Vita se u listopadu, kaže blockbuster Velika Britanija Flyer
Blockbuster možda imali svoj ​​udio od problema ovdje u Sjedinjenim Državama, ali to ne znači da njegov britanski brat ne čini dovoljno dobro da se (i curenja) velika-shot datum izlaska ili dva. Prema letak mašući Blockbuster logo i da dobro "ol co.uk proširenje, PlayStation Vita će se zemljište u Velikoj Britaniji 28. listopada. To je zloslutno blizu noć vještica - ne da smo sugerira tko ima pred-odmor PSV boot-trese, ili bilo što - i letak pada izdanje predviđanja trgovima se lijepo sa Sony "kraja 2011" pokretanje prozora. Kao i uvijek, predlažemo vam da glasine i curenja, kao što to s rezervom - ali s obzirom Sony sinkable rekord u vezi labave usne , mi bismo razumjeli niskim postotkom natrija pristup. Hit razbiti kako bi dobili zaviriti u Velikoj Britaniji Blockbuster letak - spreman i čeka vaše prosudbe.

Nastaviti čitanje PlayStation Vita u listopadu, kaže blockbuster Velika Britanija letak

PlayStation Vita se u listopadu, kaže Blockbuster Velikoj Britaniji letak prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 01:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor IGN | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar