ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

WD je 9.5mm Škorpion Blue 1TB laptop hard disk dobiva Usporedba

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/wds-9-5mm-scorpio-blue-1tb-laptop-hard-drive-gets-benchmarked/:
Ovih dana, to je teško tresti potrebu za pop pogon čvrstog stanja u svoj sljedeći laptop, ali čak i ako ste dolje sa padaju potrebne novac, ograničavajući sposobnost izbora može učiniti prokleto blizu nemoguće za paket štakorima da zagrize. Za one koji dolikuje pravim kutom u toj kategoriji, tu je Western Digital je najnoviji laptop pogon: 9.5mm 1TB Blue Scorpio . To je jedan od prvih u ovom obliku faktor (čitaj: onaj koji klizi u gotovo sve manji nego Clevo) udariti 1TB prekretnicu, a na samo 99 dolara, to je pravi jeftino. Benchmarking gurui više na Hot Hardware je bacio kroz uobičajene šibu testova, to pitting protiv 500GB Scorpio Black i 640GB Seagate Momentus. Kao što vjerojatno očekujete, 1TB pauk je nadmašio konkurenciju u SiSoftware, Atto i CrystalDiskMark testova, iako ne ogroman rub. Ipak, uzimajući vrhunske performanse, a također može pohvaliti punim terabajta prostora čini pomalo ne-brainer za kapacitet nakaze, i možete pogoditi izvor za baraž karata dokazuje koliko.

WD je 9.5mm Škorpion Blue 1TB laptop hard disk dobiva Usporedba prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. srpanj 2011 21:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hot Hardware | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar