ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Uključen: Desktop divergencije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/switched-on-desktop-divergence/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.

Prošli tjedan je uključen razgovarali o tome kako lavlje lice zalazak mogla je biti shvaćena drugačije novim korisnicima ili onima koji dolaze iz ipad u odnosu na one koji su koristili Mac za neko vrijeme, dok prethodni uključen razgovarali o tome kako Microsoft priprema za sličnu prijelaz u sustavu Windows 8. Oba OS X i Windows lav 8 žele miješati elemente tablet UI s elementima desktop sučelje ili - stavljanje na drugi način - prst-friendly sučelje osjetljivo na dodir s mišem upravljan sučelje. Ako Apple i Microsoft bi mogao val cijev i magially sve aplikacije donijeti preko noći kako bi se oni mogli ostaviti tipkovnice i miša iza, vjerojatno bi. Budući da ne mogu, međutim, prevladava nedosljednost.

Ipak, dok se OS X-iOS Mashup da je Lav izložaka je udio raste bol, pad-off efekt nije tako izražena kao što se čini da će biti za Windows 8. Glavni razlozi za to su, u cilju povećanja važnosti, ostavština, hardver, i Metro.

Nastaviti čitanje uključen: Desktop divergencije

Uključen: Desktop divergencija prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. srpanj 2011 18:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar