ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Pitajte Ars: kako mogu koristiti naredbu naći u cjevovod?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/QBpBLjkCbus/ask-ars-how-to-use-the-find-command-in-a-pipeline.ars:

Godine 1998, pitaj Ars je rano značajka nedavno pokrenula Ars Technica. Sada, kao i tada, to je sve o vaša pitanja i naše zajednice odgovore. Svaki tjedan, mi ćemo kopati u našu pitanje torbu, osigurati vlastitu uzeti, a zatim mudrost naših čitatelja. Kako biste poslali svoju pitanje, pogledajte naše korisne savjete stranicu .

P: Znam da mogu koristiti find naredbu u naredbeni redak pronaći datoteke, ali kako sam ga koristiti s drugim naredbama za obavljanje stvarnog svijeta zadatak? Koja je razlika između -exec parametar i cjevovoda u xargs ?

find naredba je standardni alat na Unix i Linux sustavima. To će recurse kroz katalog struktura i tražiti datoteke koje u skladu s korisnika navedene parametre. Postoji niz različitih operatora za pretraživanje koji se mogu koristiti zajedno kako bi se postigla sitnozrnastog datoteka podudaranja.

In this tutorial, ja ću objasniti kako se koristi find naredbu s nekoliko zajedničkih pretraživanje subjekata, a onda ću vam pokazati neke primjere kako koristiti find naredbu u cjevovod.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar