ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

HTC Desire Gingerbread ažuriranja dostupna, samo izvan SAD-a i sa dugom popisu upozorenja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/htc-desire-gingerbread-update-available-but-you-have-to-really/:
Prije svega, ako ste vlasnik Sjeverne Amerike varijanta ovaj uređaj onda ste bez sreće. Isto tako, japanski, južnokorejski, a neki njemački Prijave su također isključeni. Još uvijek ovdje? Ok onda, ali možda ne sviđa ono što dolazi sljedeći. Već smo znali da ni Sense sučelje ili unaprijed instaliran aplikacija će biti izbrisani iz kako biste oslobodili mjesta Gingerbread kući, ali sada se čini ažuriranje tako nestabilan da je HTC samo je spreman da ga objaviti kao ROM putem svojih siteu . To znači vraćanje na tvorničke postavke uređaja, hrpa brige o SMS i MMS ne radi ispravno, i hladno odricanje od odgovornosti u slučaju stvari ide krivo. Ipak, barem HTC je (neki od) nas izbor. Posjetite izvor link ispod za namjerno sablastan upute.

[Hvala svima koji su poslali to u]

HTC Desire Gingerbread ažuriranja dostupna, samo izvan SAD-a i sa dugom popisu upozorenja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 06:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HTC (Facebook) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar