ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Socijalni Broadcast Network

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cZl6xHq2Tuk/:

Svaki dan sam pokušati i napraviti medija krugova da vidite što se događa. Journal, Times, TechCrunch, a Twitter. Twitter je konzumira preko broj skupiti da sam okretati, uglavnom poravnanja za News.Me i newsletter Media nešto što tip od myspace proizvodi.

Techmeme dobiva moje glasova o jednom dnevno, u sljedećim redoslijedom: gornjem desnom kutu za najnovije razbijanje, donjem desnom kutu da biste vidjeli što pada s ruba, a zatim ravno do sredine gruda, gdje dva ili tri priče žive, ako ništa stvarno skakanje. Ja obično ste pročitali vrhu u drugim prostorima do tada.

Google + nije na ovom popisu, ali. Uglavnom zato što nisam dobio rukovati na temeljne vrijednosti kao vijest okidač. Ako ste Scoble, vrijednost se očito kao što je on sada pokazuje ga pretvori u svom blogu. No, prije ili kasnije usluga će morati odlučiti što želi biti kad odraste - razgovor središte bez alata za brzu sintezu znanja, socijalne graf izazov Twitter (to je sve tamo brzo), ili neka druga stvar možda značajnije od trenutno poštovati, kao mamac za YouTube Live Streaming zvani društveni mreža s emitiranjem poruka.

SBN ćemo nazvati to je sve izdvaja za Gmail beta rad. To Porinuće na vrhu svratišta s ograničenom doći čak i ako tratinčica lancima neće preplašiti mreže dok Google okreće oko bitova i parove živjeti potoci s API pristup za uloženi komentar potoke kao i one koje koriste na Gillmor Gang sjednice od FriendFeed API-ja. 10 Hangouters je više nego dovoljno u kontekstu live chat na stotine, i API može se proširiti kako bi se omogućilo koncentričnih skupine imenovati i dati mikrofon iz zajedničkog konzole.

To će staviti pritisak na Googleu kako bi osigurao put u za Tweet potok, jer agregatori kao Seesmic i drugi će imati isti pristup i API poticaj spojiti više društvenih mreža. Facebook će se u ak ulogu imaju malo za ponuditi ovdje, što s YouTubea ogroman krpa u video marketshare. Skype posao je duži rok strategiju za penjanje u klasični 3 ili 4 mrežu grupa, s Apple / Twitter pregovaranje pristup svirati sve više važno.

G + voditelj projekta Bradley Horowitz mi buttonholed na TechCrunch kolovoz kapitala stranke reći uživao ovaj tjedan Gillmor Gang živi cast ranije da poslijepodne. Tima proaktivan pristup u interakciji s korisnicima terenska ispitivanja je dobra politika, ali ona također naglašava potrebu da odgovori na kritike, kao što su Scoble je lamentira o buggy i sudar skloni iPhone klijent. Ako SBN je ne tako skriveni prioritet za Google (osobito u svjetlu Google Wave TV / Buzz poput izvedbe), a zatim vrste virusnih gužve live streaming će pozvati će utvrđivanju Scoble veličine nestabilnosti na iOS obvezna.

Zadnje što G + potreba da ide direktno protiv Twitter (Apple i) u Android / iOS jedanaesteraca. Za jedan, on puše ogromnu rupu u G + socijalne graf, dok je još uvijek oblikovanje. Za drugi, s obzirom na Facebook Microsoft-inducirana gluposti o ipad klijentu, što je dio od 90% udjela na tržištu tablet ne želite izgubiti. Jedina stvar G + HTML 5 na ipad je ide za to je da je sranje manje HTML 5 na iPhone. SBN čini ipad materinjem više vjerojatno.

Posljednjih nekoliko tjedana u Washingtonu jasno da su obje strane su se odlučili na vođenje političke kampanje u stvarnom vremenu putem društvenih. Uživo lijevanje mješavine baš kao i danas sa stranačkim prikupljanja sredstava, ako ne i više nego kada Obama vodio stol počinje rano s Iowi klubova. Republikanci očito su shvatili potrebu za okvir njihova dnevnog reda na način koji promiče stvarnom vremenu za praćenje onoga što je danas ciklus Twitter vijesti. Mreža Kabel može ponuditi oko pokrivenost sata, ali čak i politički junkies poput mene ugoditi jednom Twitter upozorenja pogodio gurati obavijesti autobus.

CNN je skočio iz naprijed prošlog tjedna uz mogućnost da uživo t

Nema komentara:

Objavi komentar