ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

PhoneGap 1,0 omogućuje devs pisati aplikacije za šest platformi, WP7 nije uključen (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:
Do sada, Mobile App programeri su slijedili prilično predvidljiva MO: razviti iOS prvi, drugi Android, a svi ostali nakon toga. Od prošle godine, mnogi od vas kod majmuna vani su prislušni u Nitobi je PhoneGap , projekt koji olakšava ustalasati aplikacije za gotovo svaki OS, sve odjednom. To je bio branje gore parne, s oko 40.000 downloads mjesečno, ukupno 600.000, a stalni dotok donacija. To sve kulminiralo ovog vikenda s izdavanjem PhoneGap 1,0., Što omogućuje devs koristiti HTML, CSS, JavaScript i pisati i implementaciju aplikacije za iOS, Android, BlackBerry, webOS, Bada, i Symbian. To je dug popis doista, ali smo vidjeli jedan jarki propusta: Windows 7 Telefon. S obzirom da je proizvod koji se ponosi na praktičnost i biti all-inclusive, to je moćna zurenje rupa u lineup. Sada je točno, Microsoft je samo objavio Mango za programere prije mjesec dana, ali Nitobi mogao barem bačen u potporu Nodo s obećanjem dodavanja Mango kasnije. U svakom slučaju, neka je samo pretpostaviti da će učiniti svoj put u budućnost verziju. Za sada, hit izvor link na njega besplatno preuzeti i check out promo video ispod za oh-tako kratak pregled.

Nastaviti čitanje PhoneGap 1,0 omogućuje devs pisati aplikacije za šest platformi, WP7 nije uključen (video)

PhoneGap 1,0 omogućuje devs pisati aplikacije za šest platformi, WP7 nije uključen (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 11:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TheNextWeb | izvor PhoneGap | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar