ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Kyocera Echo Gingerbread ažurirati donosi WiFi poziva, NFC podršku?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/kyocera-echo-gingerbread-update-bringing-wifi-calling-nfc-suppo/:
Um, ok? Hot na petama od glasina da Kyocerina Eho će vidjeti svoj ​​prvi veliki Android ažurirati 1. kolovoza, u mušica ažurirane stranice na at tvrtke vlastite web stranice pojedinostima predstojećeg promjene. Osim ako netko na Kyocerine povlačenjem brzo jednom, izgleda kao da predstojeći Android 2.3.4 (Gingerbread) ažuriranje će stvarno nevjerojatnih popis novih značajki, što je već jedinstveni telefon sposoban čak i rjeđe podviga. Kamate uvrijeđen? Mi smo rekli da osvježite će patiti za zumiranje potporu u pregledniku, galerija, karte i Sprint plovidbe, poboljšana download aplikacija i nadogradnju na Swype 3,0 virtualnu tipkovnicu, uz Taknite ispravljanje i horizontalni izbor riječi popis.

Ali to je samo vrh ledenog brijega poslovičan - pravi udarač je dodatak "Internet poziva preko WiFi" kao i "NFC čitač za interakciju s plakata, reklame, proizvoda, itd." Čuli ste pravo, WiFi pozivanje i prethodno nespomenute NFC čip! Kao što je i sada, samo velike američke prijevoznik za podršku WiFi poziv je T-Mobile, a niti Sprint niti Kyocera spomenuo bilo tajnovit Near Field Communications modul za nas. Najsretniji na rane usvojitelje trebala vidjeti svoje nad-the-air ažuriranje ljuljačka kroz čim pola sata, pa budite sigurni da nas obavijestite ako je ovo sve istina pokaže u komentarima ispod. Naravno, mi ćemo biti promatranje za ažuriranje na našim vlastitim skupom i ažuriranje u skladu s tim.

[Hvala, Brain_ReCall]

Kyocera Echo Gingerbread ažurirati donosi WiFi poziva, podršku NFC? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. srpanj 2011 23:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kyocera | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar