petak, 28. siječnja 2011.

USC Smart Ograde koristiti prostorno-vremenske senzor obrasce za stvaranje DRADIS za zračne luke

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/usc-smart-fences-use-spatio-temporal-sensor-patterns-to-create-a/:
USC Smart Ograde koristiti prostorno-vremenske senzor obrasce za stvaranje DRADIS za zračne luke
Kako Vam se poslati automatski upozoriti da zaštitar kad god netko pokuša popeti ogradu, ali ignoriraju bilo tko jednostavno oslanjajući se na lanac, rekao je link? Kako mogu podići senzor prisutnosti jeep ali ignorirati neprekidan protok divovskog zrakoplova? Proklet ako znamo, mi smo samo blogeri, već momčad na USC School of Engineering Viterbi figured it out, stvarajući ono što se zove Smart ograde. To je niz senzora plus neki povezani sklop koji se lako nositi s situacijama opisanim gore i to s iznenađujuće preciznost. Kako nevjerojatna? Ovdje su rezultati jednog ispitivanja:
Savršeni (100%) identifikaciju neočekivanih upada događanja, i prosjeku manje od dva lažno pozitivne tjedno i nula lažni negativi za priznavanje ljudskih stopama. Osim toga, ni neistinit ili lažni negativi su prijavili instaliran ograde senzori u trajanju od 45 dana bez nadzora rada, koja je uključivala nekoliko dana sezonske oluje.
Da, prilično dobro. Sustav je razvijen za uporabu oko zračne luke i vojne baze i trenutno se financira uglavnom od strane mornarice potpore. Sada, samo ako bi mogli stvoriti sustav kako bi se spriječilo " laser događaja "i zračne luke snježne oluje mogli bismo biti u mogućnosti putovati sigurno opet.

USC Smart Ograde koristiti prostorno-vremenske senzor obrasce za stvaranje DRADIS za zračne luke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor USC School of Engineering Viterbi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar