petak, 28. siječnja 2011.

Motorola će omogućiti Atrix 4G's 1080p snimanje videa u post-pokrenuti nadogradnju softvera

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/motorola-will-enable-atrix-4gs-1080p-video-recording-in-post-la/:
Softver na Motorola's upcoming Atrix 4G već podliježe nekim krme (i prerane ) promatranje, ali ovdje je neke prilično više konkretnih informacija o tome, ljubaznošću tvrtke vlastitim spec. stranicu za uređaj. Kako se ispostavlja, Moto namjerava pokrenuti Atrix s nekim od svojih mogućnosti hardvera ošišan - posebno njegova Tegra 2 -derived snage za kodiranje 1080p sadržaja - ali će ih isporučiti korisnicima u ažuriranju (nadamo se uskoro) nakon toga. LG Optimus 2X, koja je izgrađena oko iste dvojezgreni čip iz NVIDIA, je trošiti svoje vrijeme prije pokretanja prikazuje off točno ono što oni 1080p kodiranje vještinama mogu dostaviti - oba sa video snimanje i kroz HDMI priključak - tako da je ll biti Downer za moto fanove kako bi saznali da je njihov sveti novi superphone neće biti u mogućnosti kako bi se slagala na lansiranje. Onda opet, kad smo razmišljati o tome koliko često telefon makeri ne iskoristiti puni potencijal svog hardvera, možda mi samo treba biti sretna što su 1080p sposobnosti dolaze do Atrix na sve, eh?

[Hvala, g. TechCrunch]

Motorola će omogućiti Atrix 4G's 1080p video zapisa u post-pokretanje softvera prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 02:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Motorola | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar