petak, 28. siječnja 2011.

Pioneer Elite HDTV voziti ponovno u 2011 ... kao rebranded Sharp LCD

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/pioneer-elite-hdtvs-to-ride-again-in-2011-as-rebranded-sharp/:
To je mračni dio dana kada je Pioneer najavio svoj moćni Kuro HDTV ne bi bilo više, ali Pioneer Elite brand još uvijek ima značajan pečat te će se vratiti u 2011 na nove high end televizora. Loše vijesti? Oni će biti LCD, a ne plazme, proizveden od strane svojih partnera Sharp, ne potpuno iznenađujući potez budući da je ovo zapravo bio originalni plan za Kuro marke natrag u 2008. Očigledno obje vide potencijal kao Sharp će dobiti pristup do više-end AV salesrooms i integratora za svoje proizvode, dok je Pioneer će imati TV na utakmicu svojim trajnim Pioneer Elite Blu-ray player i receiver linije. Unatoč impresivnom lokalne zatamnjenje demo na CES-u još uvijek nismo sigurni Sharp može stvoriti dovoljno novih piksela zamijeniti ono što smo nekad imali, ali trebali bismo saznati za sigurno kada novi modeli stići krajem godine, provjerite u priopćenju nakon pauze za više detalja.

Nastaviti čitanje Pioneer Elite HDTV voziti ponovno u 2011 ... kao rebranded Sharp LCD

Pioneer Elite HDTV voziti ponovno u 2011 ... kao rebranded Sharp LCD prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 20:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DVA PUTA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar