petak, 28. siječnja 2011.

Android 3,0 Saće emulator ima tragove smartphone podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/android-3-0-honeycomb-emulator-has-traces-of-smartphone-support/:
Misao Saće je samo za tablete? Pa, to nije ! Naravno, tablete možda Google Glavni potisak s izdavanjem, ali smo uspjeli iskopati dovoljno dokaza na pregled SDK je izdan emulator jučer da sugeriše da ovi momci još uvijek drže svoje oči na smartphone nagradu.

Evo kako to radi: emulator se može podesiti da opterećenje na proizvoljno razlučivost zaslona. Po zadanom, to je WXGA, 1280 x 768 - savršen za tablete, ali očito veliki malen zalogaj čak i za najveće smartfone. Pa, ispada da postavljanje emulator za WVGA (kao što možete naći na modernim sredinom do high-end smartphone) aktivira umjereno različite ljuske UI koja nedostaje većina zaslon fijuk-bang doma stvari Google prikazan na Saće tablete . U stvari, zadanu lanser ruši se u potpunosti, što znači da je potrebno instalirati zamjene (Pokretač Pro radi lijepo), samo za igranje okolo.

Nakon što ste dobili, to je prilično sirovog, ali ti odmah primijetiti da je emulator je dobio neke tragove smartphone podršku. Naime, statusna traka se vraća u više smartphone-friendly oblik, iako jedno s pre- Gingerbread pozadini Boje i nepravilno obrnuti boja fonta. Zaključavanje ekrana (na slici gore) je natrag u svoj stari oblik, a ne webOS -esque kružne zaključati u Saće tableta UI. Preglednik - koji je u potpunosti je obnovljena u Saće - djela, ali bez vidljivih karticama, Google bi mogao biti misle da bih se previše nekretnina na ovom malom ekranu.

Opet, ne možete pabirčiti mnogo ovdje, ali to je zanimljiva prvenstveno zbog emulator zna vratiti na UI izgled smartphone na niže rezolucije - mogući znak da Saće će biti pravi dual-mode, dual-purpose platforma od dana jedan. A čak i ako to nije, to izgleda kao da si sami postavljate za dva UI strategiju niz cestu.


[Hvala, Andrija]

Android 3,0 Saće emulator ima tragova smartphone podršku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar