petak, 28. siječnja 2011.

Bijela kuća podupire plan za rezervirati 700MHz 'D Block' za javnu sigurnost mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Javna sigurnost agencija u SAD-u su pritom za neko vrijeme da se tzv " D Block 'dio 700MHz bežičnog spektra sve do sebe , i to izgleda kao oni sada mogu službeno računati na potporu Bijele kuće u tom napor. Obamina administracija najavila je danas da je potporu planovima rezervirati airwaves - Procjenjuje se da vrijedi tri milijarde dolara ako su auctioned off - za nove nacionalne javne sigurnosti mreže, a također planira zatražiti Kongres da odobri dodatnih ulaganja potrebna za zapravo izgraditi mrežu, koja FCC procjenama mogao stajati koliko 15 milijarde dolara. Kao što je The Wall Street Journal napominje, sudbina predloženog mreže je sada u velikoj mjeri u rukama republikanaca House, koji su ostali podijeljeni o planu - iako su neki ključni članovi izaći u potpori je u posljednjih nekoliko dana.

Bijela kuća podupire plan za rezervirati 700MHz 'D Block' za javnu sigurnost mreže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 16:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Dnevni Wireless | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar