petak, 28. siječnja 2011.

Dijamant u obliku supercapacitors moglo rezultirati brže punjenje, veći kapacitet baterija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/diamond-shaped-supercapacitors-could-result-in-faster-charging/:
Dijamant u obliku supercapacitors moglo rezultirati brže punjenje, veći kapacitet baterija
Supervodiči proći električne energije s nula otpor i napraviti stvari plutaju. Supratekućine imaju nultu viskoznost i mogu penjati vertikalnim zidovima pobjeći kontejnera. Supercapacitors ? Pa, oni ne rade ništa toliko dramatična, ali bi mogli rezultirati baterije koje naplaćuje brže i držati više naplatiti nego ikad. Kondenzatori općenito morati pokrenuti ravnotežu između kapaciteta i brzo punjenje, ali ove fancy one s dijamant u obliku nanopores u zeolit-templated ugljika, razvijen na Tohoku University u Sendai, Japan, rekao je da su ponuditi najbolje od oba svijeta. Kako dobro? MOBITELI koji naplaćuju u nekoliko minuta, električni automobili s više trajanju baterije i besplatno Superman Underoos za sve. Naravno nema riječi o tome kada to zapravo može pobjeći iz laboratorija i prikazuju u realnom baterije, ali vi već znao da je, zar ne.

Dijamant u obliku supercapacitors moglo rezultirati brže punjenje, veći kapacitet baterije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 20:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor Journal of American Chemical Society | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar