petak, 28. siječnja 2011.

Novo istraživanje sugerira naš mozak izbrisati informacije na 'izuzetno visoka' stopa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/new-research-suggests-our-brains-delete-information-at-an-extra/:
Tajne mozga može biti gotovo beskrajan, ali tim istraživača iz dvaju instituta u Göttingenu, Njemačka sada tvrde da imaju odgovor za barem jedno pitanje koji je ostao je zagonetka: samo kako brzo radi mozak zaboraviti informacija? Prema novom modelu aktivnosti mozga koje su istraživači smislio, odgovor na to je jedno malo po aktivnih neurona u sekundi. Kao što je Fred Wolf Max Planck Institutu za dinamika i samoorganiziranje dalje objašnjava kako je "izuzetno visoka stopa brisanje došao kao veliki iznenađenje", i to efektivno znači da je izgubio podatke u mozgu kao brzo kao što može biti isporučen - nešto znanstvenici kažu da ima "temeljne posljedice za naše razumijevanje neuralne kod moždane kore."

Nastaviti čitanje Novo istraživanje sugerira naš mozak izbrisati informacije na 'izuzetno visoka' stopa

Novo istraživanje sugerira naš mozak izbrisati informacije na 'izuzetno visoka' stopa prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 09:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geek.com | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar