petak, 28. siječnja 2011.

Nikon DSLR kamera patenti / projektor, high-end fotografi mogu doći da se pridruže projekciju stranka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/nikon-patents-dslr-camera-projector-high-end-photographers-ma/:
Nikon je učinjeno projektora-in-kamera-stvar prije, ali S1100pj je bio usmjeren na kompaktni digitalni fotoaparat gužva. U ono što čini se napor da se njegova igra na sljedeću razinu, tvrtka je dobila patent za japanski način dati DSLR te iste mitske projektor sposobnosti. Iako patent engleskog detaljni opis navodi da su slike "projicirane na ekranu fotografiranja instrumenta vanjske preko okulara elektronske tražila" nešto što bi mogao biti izgubljen u prijevodu - crteži prikazuju projekcije dolaze iz fotoaparata objektiv , i naše nade i snovi neće pustiti nas vidjeti ništa drugo. Bez obzira kako stvar radi, nadamo se da Nikon stavlja ga u proizvodnji uskoro, kao i mi - ponosni članovi "ozbiljnih" foto-snapping gužva - željeli podijeliti naše slike na zabavama, previše . Hit do izvora link za prijevod patentnih dokumenata, ali budite svjesni da veza neće raditi u krom (IE ili samo za Firefox), a vi ćete morati staviti u "A" za vrstu koda i "2011-10098" U polje Broj biste dobili njima. Što, mislili ste da surfanje na World Wide Webu je lako?

Nikon DSLR kamera patenti / projektor, high-end fotografi mogu doći da se pridruže projekciju stranka prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 07:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nikon Glasine | izvor Industrijskog vlasništva Digitalna knjižnica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar