petak, 28. siječnja 2011.

Apple radnih mjesta pokažite na izgrađen-in NFC mogućnosti za ipad / iPhone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/apple-job-posts-point-to-built-in-nfc-capabilities-for-ipad-ip/:
Dame i gospoda, hm, žiri, namjeravamo pokazati - kroz glasine i posrednih dokaza - da Apple možda dobro biti izgradnja NFC mogućnosti u slijedeću generaciju iPhonea i iPads. Predstavljamo za vaše razmatranje eksponata, B i C: tri Apple radnih mjesta, tražeći dva menadžera globalnog plaćanja platformi i jedan test inženjer za iPhone hardver. Prema originalni post, pravo inženjer posjeduje u pozadini oba ICT (informacijske i komunikacijske tehnologije) i RFID (Radio Frequency Identification), koji čini osnovu za NFC. Sumnjivo, Apple uklonio "ID" u "RFID" negdje u posljednjih 24 sata. NFC čips, koji koriste radijske frekvencije za rad, već se omogućava plaćanje bez kontakta, na mjestima kao što su McDonald's u Velikoj Britaniji, a uskoro će se pojaviti u više telefonima kao što su Samsung's Nexus S . još uvijek nije uvjeren Apple NFC sudjelovanje? Razmislite o ovom: Apple je direktor globalne plaćanja platforme je zadatak doprinosi "na analizu i razvoj novih vrsta plaćanja i procese." Ok, tako da ne pušenje pištolj u očima, ali malo nevino nagađanje nikada povrijediti nikoga.

Apple radnih mjesta pokažite na izgrađen-in NFC mogućnosti za ipad / iPhone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 08:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AppleInsider | izvor Apple (1) , (2) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar