petak, 28. siječnja 2011.

HP CEO: Novi webOS proizvodi utovar tjedana nakon 9. veljače otkriti, još jedan veliki najava 14. ožujka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/hp-ceo-new-webos-products-shipping-weeks-after-february-9-revea/:
Prošlo je nekoliko mjeseci od Leo Apotheker uzeo prvo mjesto u HP-u nakon Hurd debakl Mark , i to zvuči kao da je dobio neke velike planove za tvrtku - govori BBC-u, on kaže da se nada "Jednog dana ljudi će reći ' ovo je kao kul kao HP, 'ne' ovo je kao kul kao Apple. "Kako je plan na taj događaj? Ubrzavanjem broda puta, za početak - za razliku od godinu-dugo čekati za HP Slate , Apotheker kaže da "kada je HP čini najavama, to će biti uzimajući spremni za brod", te da novi webOS proizvoda najavio je 9. veljače će se brod samo "nekoliko tjedana" kasnije. Govoreći o 9. veljače događaj, kazao je Apotheker novu liniju proizvoda od tableta i mobitela će imati novo ime koje spada pod markom HP, koji zvuči kao Palm ime je učinio za. (Ako smo imali pogoditi, to će biti HP webOS, ali to je samo jedan pogodak.)

Na vrhu svega toga, BBC poziva 9. veljače tek "počinju pištolj", jer Apotheker je "tajni odgovor" i "vizije o tome što HP može u budućnosti", doći će 14. ožujka, gdje će pokušati povući zajedno HP je golem proizvodni portfelj u kohezivan viziju. Prema Apotheker, HP-ova veličina je njegov "osnova čvrstoće", i nijedna druga tvrtka prodaje sve, od poslužitelja na telefone način HP ne. Zvuči vrlo uzbudljivo - i ako Apotheker može skinuti, postoji mogućnost da ćemo se sjetiti Mark Hurd je razonoda kao najbolja stvar koja se ikada dogodilo da se HP-u.

HP CEO: Novi webOS proizvodi utovar tjedana nakon 9. veljače otkriti, još jedan veliki najava 14. ožujka prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 11:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar