petak, 28. siječnja 2011.

IDC: ZTE traje četvrto mjesto u globalnom poretku mobitel, leapfrogs Apple i RIM kuca od top 5

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/idc-zte-takes-fourth-in-global-cellphone-rankings-leapfrogs-ap/:
IDC: ZTE traje četvrto mjesto u globalnom poretku mobitel, leapfrogs Apple i RIM kuca od top 5
Vi kao što su brojevi? Dobro, jer to je sezone i usred svih tih lijepim financijskih izvješća smo udaranje postoje neke šire trendove za pogledati. IDC je objavio svoj mobilni telefon izvješće za 2010, te je zaključio da, širom svijeta, industrija rasla 18,5 posto u odnosu na 2009 , utovar masivni 1,39 milijarde jedinica. To je lijepo i sve, ali provjeriti ovaj malo o ZTE . Proizvođač potaknut svojim godišnjim pošiljke za 94 posto, krađa Appleov nedavno osvojio četvrto mjesto i položaj na globalnoj razini, na taj način, kucati RIM ravno u dreaded "drugi" kategoriji. Može RIM ga natrag? Hoće li Apple oporaviti? Hoće li Siobhan i Lucky ikada pomiriti svoje razlike? Tune u narednom kvartalu kako bi saznali.

IDC: ZTE traje četvrto mjesto u globalnom poretku mobitel, leapfrogs Apple i RIM kuca od top 5 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 10:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor IDC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar