petak, 28. siječnja 2011.

Tesla je detalje zatvorene petlje baterije recikliranje program za Europu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/tesla-details-closed-loop-battery-recycling-program-for-europe/:
Tesla je detalje "zatvorene petlje 'baterije recikliranje program za Europu
Električni automobili trebaju velika 'ol baterije, kao i model S paket prikazan iznad, i dok smo vidjeli vrijeme i opet da te stanice imaju gore bolje nego što se očekivalo već godinama, konačno oni su idući u trebate biti stavljena izvan pogona. Što se događa tada? Tesla već ima program recikliranja u SAD-u i sada je detaljno planove za sličan program u Europi, u partnerstvu s Umicore. Teslina paketi su sada podobni za Umicore's "zatvorene petlje" proces, rastavljanje ih ukloniti lakše ponovno koristiti komponente i onda rafiniranje ostatak ćelije sastojaka u stvari kao što su litij kobalt oksid, koji se mogu koristiti u druge baterije, te razni drugi nusproizvoda koji se može koristiti u cementnim ili ispuniti. Cijeli proces razbijanje dolje i vađenje sve komponente je zapravo isplativo, pa se nadamo Euro vozači neće dobiti pogodak sa bilo pricey Roadster raspolaganju naknade kada su trgovine do Model S.

Tesla je detalje zatvorene petlje baterije recikliranje program za Europu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tesla Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar