petak, 28. siječnja 2011.

Google testiranje prikazivati oglase u Gmailu, naše strpljenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/google-testing-display-ads-in-gmail-our-patience/:
Oh, jao nama. Korisnici Gmaila 'web-klijent s najviše su izvještavanja nepotreban novi posjetitelj svojim komunikacijskih usluga: prikazivati oglase. Desnom stupcu koja Google zadržava za oglase dosad bio je naseljen samo lako ignorirati tekst veze, ali kako u posljednjih nekoliko dana, image-based oglašavanja također je puzav se da bezazlen emailers. Dečki tamo kod tražilica Land učinio malo kopanja i dobio sljedeću izjavu iz Googlea:
"Mi smo uvijek isprobava nove formate oglasa i plasmana u Gmailu, a nedavno smo počeli eksperimentirati sa slikovnim oglasima na poruke s teškim sadržaja slike."
Ovaj mali suđenje, čini se da se odvija na vrlo ograničenoj osnovi, što je razlog zašto postoji bilo ogorčenje jer je počela prošli petak. Nadamo se da Google Prikaz mreže koja je odgovorna za ove pictomercials misli bolje od njega i ostavlja naše Gmails sama. Mi bih da mrzim morati napustiti prekrasne web za neki neosobni mail-posluživanje app.

[Hvala, Greg]

Google testiranje prikazivati oglase u Gmailu, naše strpljenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 02:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar